sobota 21. listopadu 2015

18 - Surfovani a cesta do centra

Tak den začínáme, jak jinak než surfováním. Kluci si lechtaji svoje prkénka. A aby to nabralo patřičné vážnosti, půjčili si i neoprény. 

Musím uznat, že se výkon podstatně zlepšil a nepřišla dvě zmrzlá hovínka, jako včera. Chvilku jsem je šla fotit a veliký respekt. Je to fakt těžký zůstat na vlně, když má tendenci hrát si s vámi jako kočka s klubičkem.
Je čas oběda a my odjíždíme do centra, zařídit jízdenky na vodopády Yguatzu a nabrat další gurmanské zkušenosti.
Našli jsme super kantýnu bufetového typu. A musím říci, že jsme se parádně nadlábli. Prošli jsme městečko Bara de Lagua do Concen Cao a jelikož je sobota, tak všechny "cestovní kanceláře" mají zavřeno. Nezbývá než to zařídit po netu. Na mobilu se to dost blbě hledá, tak Jindra s Vášou hupsli do internetové kavárny. My čekali venku, protože byla opravdu malá. Ale soudě podle sprostých slov to šlo určitě báječně. Každopádně platba kartou se strhla, tak snad i odjedeme.
Ještě lehká procházka a káva a mastíme zpět na hostel. Kluci chtějí surfovat dokud je slunce.  Chválím Kubika, taky se pokusil o sjezd, ale moře bylo kruté a nenechalo se pokořit tak snadno, tak po pár kotrmelcich konci.
K večeři nás odchytl chlapek na pláži, tak jsme dali srovnávací shrimsky.
Fakta:
Jízdenka do centra: 3,10R$/OS
Oběd (bufet): 22R$/OS
Kava: 3,50R$/OS
Internet: 2,50R$/OS
Cesta zpět: 3,10R$/OS
Pujceni surfu: 35R$/OS
Večeře: 45R$/OS (shrimsky s nápojem)

1 komentář:

  1. Ahoj,

    chybí dodat foto kluků na moři. Děkuji za vyslyšené ;)

    OdpovědětVymazat